КАРТИ ДОЛУ - РАЗДЕЛЯМЕ ЛИ СЕ?

27.12.2020 г.
833 615 Показвания

В това видео ще дадем отговор на въпроса, който все по-често ни задават, а именно разделени ли сме двамата...
Този въпрос е породен от факта, че напоследък не качваме съдържание заедно - нито снимки, нито видео. Наблюдателни хора са обърнали внимание и на други факти, които ние не споделяме, но по един или друг начин накланят везните в посока, че нещо в отношенията помежду ни куца.
Като нормално семейство минаваме през различни състояния - на радост и на разочарования. Логично много по-често показваме добрата и ведра страна на нещата, като не акцентираме на проблемите или избирателно ги споделяме с широката аудитория.
КАРТИ ДОЛУ е опит да бъдем максимално открити за нашите взаимоотношения, дори когато това е неприятно малко или повече за нас. Не знаем дали ще имаме други съвместни епизоди, както и не знаем дали пък това няма да бъде началото на любопитна поредица, която показва какво се случва в семейството без филтър и цензура.... времето ще покаже.
Абонирайте се за BGworld канала ни: bgworld.info
TikTok Петканови: www.tiktok.com/@petkanovi
Instagram Алекс: instagram.com/aleksandra_petkanova
Instagram Дани: instagram.com/daniell_petkanov
Всяка седмица ново видео!

Коментари
 • Алекс определено не е сигурна в отношенията им, затова го прави да е сигурна, че няма да остане на пътя един ден. Дани е много прав в случая. Желая Ви да преодолейте различията си и да се научите на компромиси и от двете страни.

  Елисавета МариноваЕлисавета Мариновапреди ден
 • ДОБРЕ И ГО КАЗА ЗА ИМИДЖА НА СЕМЕЙСТВОТО ДЕМЕК АКО НЕ БЯХ АЗ ЩЕШЕ ДА ПРОДАВАШ СЕМКИ В БЛАГОЕВГРАД САМО НЕЗНАМ ДАЛИ ТЯ ЗАЦЕПИ КАКВО И КАЗА ТИ

  Nedyalko MarinovNedyalko Marinovпреди 2 дни
 • MOETO СИ Е МОЕ А ЧУЖДОТО Е ОЩО,ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДНЕ, И ОЩЕ МНОГО ПОГОВОРКИ МОЖЕ ДА СЕ КАЖАТ ЗА ТОЯ ТИП ЖЕНИ ТЯ НАПЪЛНИ ЛИ :МАЗЕТО С БУРКАНИ: ТИ ВЕЧЕ НЯМА ДА СИ И НУЖЕН 100%

  Nedyalko MarinovNedyalko Marinovпреди 2 дни
 • Ужасни хора сте и двмата, изобщо не знам защо отворих това видео :х

  Nikolay VelevNikolay Velevпреди 2 дни
 • Не знам защо толкова голяма част от хората са настроени негативно срещу Алекс. Лично аз я подкрепям и разбирам. Всяка жена иска да има за опора мъжа си, а от това, което казва Дани си правя извод, че го мързи да гледа /докато жена му се бъхти за доброто на семейството/. Всеки обвинява Алекс и говори че е gold digger, а реално Дани е този, който повдига въпросът с парите. Жената си изкарва сама парите и може да си разполага, както иска с тях. Дани вместо да философства да се стегне и да вземе пример от жена си. С цялото ми уважение, харесвам и двамата, но просто начинът, по който Дани манипулира Алекс, и я обработва със сладки приказки е ужасен. Силно препоръчвам на хората, които не разбират същината на проблема да изгледат клипа на Стан : bgworld.info/section/video/lsaSstNmoqiYqaE.html&ab_channel=%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B0

  Никол М. No17Никол М. No17преди 2 дни
 • Алекс, не мисля, че ти е толкова голям проблем егото, колкото неувереността и краткосрочната памет . 1.Ако беше его- нямаше да се дразниш, че партньора ти не вади пари, колкото теб. 2. Ако си върнеш времето назад, ще разбереш, че за да печелиш толкова сега, Дани е изиграл ключова роля преди години и АБСОЛЮТНО НЕ МАЛКА сега. Помисли си, защо ти си търсен и предпочитан инфлуенсър ? Има и други жени със спортни и стегнати тела и приятна визия. Хората обаче видяха в теб повече - младо момиче, което вместо да "осребри" младостта си по "лесния начин" , се омъжи за мъж, когото обича , с който се чувства спокойна, равна и независима. Показвахте и давахте на хората надежда, че може и така да се гради щастие и все още се случва. От думите ти, оставам с впечатление, че съжаляваш за направения от теб избор, но смятам, че това е и в основата на твоя успех и кариерно развитие. Думите ти " Дани, аз не най-непретенциозната жена - не ти бъркам в джоба за коса, маникюр, козметика и т.н и т.н. " може да ги каже, жена която е завършила курса на Кобилкина, а съм останала с впечатление, че ти имаш претенции, че си повече от това. Не те съдя! Дори те разбирам! Объркана си, мислиш за след 40 години и искаш да направиш правилния избор сега, за да си спокойна после. Влияят ти яко външни фактори (приятелки вероятно) и те объркват. Мислиш, че един апартамент, ще ти даде спокойствие и сигурност, но ако цената, която трябва да платиш е да нараняваш и унижаваш човека до теб - не си струва. Дани много търпеливо се опитва да ти обясни това и се бори да го разбереш. Ако беше егоцентрик - вече щеше да е приключил всичко. Спокойствието, което търсиш идва от този човек, който е готов да направи всичко за теб. Ти си прецени , дали можеш да платиш тази цена ( да отблъснеш толкова близък човек за теб) за 130кв във въздуха или заради бюджет от няколко к ... Убедена съм, че ще разграничиш хейта от изразеното ми мнение, което е с най-добронамерена цел.

  Rhina RhinRhina Rhinпреди 4 дни
 • дани е прав

  Gabriela studioGabriela studioпреди 5 дни
 • Като му видя устата и брадата... Как няма да драйфа Алекс всяка сутрин като те види до нея....... Грозна картинка е "даниии"

  Georgia ZayakovaGeorgia Zayakovaпреди 6 дни
 • Дани винаги е бил антипатичен.. Но след натиска от Алекс да изкарва пари.. Направо е мазен и противен като плужек...

  Georgia ZayakovaGeorgia Zayakovaпреди 6 дни
 • Бях фен на Петканов преди да разбера за това видео. Със всяка нова публикация губите аудитория и си личи МНОГО ЯВНО вече. Удрям палец надолу !!!!!!!!!!!

  SuhindoL INFOSuhindoL INFOпреди 7 дни
 • Много важно 🤮

  DIYANA DobrevaDIYANA Dobrevaпреди 11 дни
 • bat dani pravi funii v kanala prosto go murzi neshto

  JulienJulienпреди 12 дни
 • защо се разделяте вие имате дете

  Nansi GeorgiewaNansi Georgiewaпреди 12 дни
 • 2:38 С две думи"Мъжът ми е мързел,а аз -работохоличка"

  Мариела ДончеваМариела Дончевапреди 17 дни
 • Когато имаш семейство не можеш да кажеш "искам" за толкова сериозно нещо. Семейството е едно цяло, което трябва да се развива заедно, а не всеки по отделно. Дани е в пъти по-обикновен и добре аргументиран. С две думи, това което Алекс казва е "аз няма да се чувствам удовлетворена, ако апартамента ни общ, дори и да сме участвали поравно финансово". За мен няма един, който е прав на 100%, но тезата и аргументите на Дани със сигурност са далеч по-обективни.

  poly npoly nпреди 18 дни
  • @poly n тук си прав

   Arsen SamokovskiArsen Samokovskiпреди 15 дни
  • @Arsen Samokovski Ами да предполагам, ама се ядосвам като ги слушам.

   poly npoly nпреди 15 дни
  • Човече това е нагласено нали знаеш.

   Arsen SamokovskiArsen Samokovskiпреди 15 дни
 • интересно решение да споделите нещо толкова лично! Браво за храбростта, не знам дали това, с факта че сте попукярна личност няма да ви повлиае...В едни взаимоотношения няма прав-крив. Има различни гледни точки, въпроса е да се срещнат някъде по пътя...Не защото е жена или симпатизирам повече, но в случая за апартамента мисля че Алекс е права и не е егоист. Искала е заедно да купят апартамента, Дани не иска защото цените са високи и не иска да се обременява със заем... След като той не иска не виждам защо Алекс да не си купи с неин заем. Дани казва че там ще се чувства на гости и ако се разделят Алекс може каже “чао чао” но същата логика е и за къщата в която живеят и е на името на майката на Дани- парадоксално е тогава да се изкаже така. В много семейства жената взима повече пари. Стига да има равновесие и да се разделят задачите за семейството (не да се делят на 50:50 никога не може) е ОК. Дани прекалено много пъти казва как Алекс взима повече при и той е ок с това ама излиза че не е...

  tedito88tedito88преди 20 дни
 • Чак сега гледам това видео. С моя или без моя коментар - все тая, ама ми се върти тука една мисъл в главата, която ме човърка... :D Александра, тоя успех, за който непрекъснато говореше колко си заслужила, ако не беше Даниел да ти даде този старт, надали някой щеше да те знае коя си. Като тръгнеш да създаваш семейство, вече няма "аз", а "ние". Тия хипотетични истории за раздяла - също не би трябвало да ги има. Като тръгваш да се жениш и да създаваш дете, трябва да мислиш дали наистина искаш да бъдеш с този човек или не. Затова вече никой не гледа сериозно на брака, защото за повечето вече не означава нищо, не означава да бъдеш с този човек "в добро и зло, в здраве и болест, в богатство и бедност...докато смъртта ви раздели". А за създаване на живот.. да не говорим още колко по-сериозно е това. Защо хората станаха толкова безотговорни в действията си... Могат да загърбят тези неща с лека ръка. И да, явно точно там ти е "проблема", че имате дете и не трябва да мислиш само за собствения си задник. В главата ти е само материалното благо, успеха и славата. Сякаш всичко, което правиш, е с цел да стигнеш все по-нагоре, за жалост ще включа в този план и "бракът с Даниел". Ама няма какво още да разпъвам локуми за хорските проблеми. Той Даниел ти каза всичко в десятката, ама една жена като си науми нещо... колкото и разговори да водите и занапред - Само ще си изхабиш приказките за някой, който не попива нищичко насреща, Даниеле :)

  Християна ГеоргиеваХристияна Георгиевапреди 20 дни
  • Браво! Страхотен коментар! Приятно см изненадан, че идва от жена. В днешно време много жени не разбират и не ценят важните неща в живота, повлияни от его и излишна амбиция.

   Vladislav MarinovVladislav Marinovпреди 15 дни
 • Не знам защо всички нападат Алекс, когато тя просто иска да не бъде единствената в това семейство, която се старае да осигури повече. Може да става въпрос за апартамент, но в края той ще остане за детето. Разбирам Алекс. Една жена трябва да търси мъж, който да има твърда ръка и да я бута нагоре, а не тя да се грижи за всичко, докато той “може да си почива”. Нямам нищо против Дани, но не винете Алекс. Не забравяйте, че живеем в държава, в която проблемът с парите е на първо място. Всяко семейство води тези разговори.

  Валентина ТодороваВалентина Тодоровапреди 21 ден
 • Недейте да се разделяте ще ви убия ако го направите какво ще прави Габриел той от малак ли трябва да свиква че родителите му ще се развеждат аз не съм Гласна Буква и нямам право но помислете трезво 🥺🤷❤️❤️❤️

  Milen&Bisito BENebeMilen&Bisito BENebeпреди 22 дни
 • От Благоевград все са ей такива дебелооки егоисти като Алекс. 😐😐

  Ivan IvanovIvan Ivanovпреди 27 дни
 • mnogo ste tapi

  Rositsa DimitrovaRositsa Dimitrovaпреди 27 дни
 • Да ви имам проблемите

  Georgi KonstantinovGeorgi Konstantinovпреди 28 дни
 • Еми за пари и такива видеа се правят,луди правят от луди пари,това е съвремието,харчете със здраве...без да чета коментарите надолу,сигурно всички комплексарки са коментирали техния живот,браво гениално

  Vladimir HristovVladimir Hristovпреди 29 дни
 • Dani ima pravo

  Todor RadevTodor Radevпреди месец
 • Истината е,че мъжете не обичат амбициозни жени,които могат да направят всички сами като да си купят жилище ,кола,да отидат на ресторант и т.н.Подкрепям на 💯 процента мисленето на Алекс. А Дани и теб те харесвам,но просто ти не си даваш толкова зор ,яваш яваш действаш ,а пък Алекс е по-смбициозна,работи повече и иска все повече и повече от себе си. Мисля,че е добре да вземеш пример от нея.

  ivelina georgievaivelina georgievaпреди месец
 • Подкрепям изцяло Дани , за мен семейството е на първо място и трябва да вървиш и градиш заедно с него ... Не искам да обидя никого , просто това е моето мнение ! Бъдете щастливи прекрасно семейство.. 😊

  Albena AleksovaAlbena Aleksovaпреди месец
 • Искала на всяка цена апартамент на нейно име.... Материализма никога не е водил до нищо хубаво. Доста добро видео за това какви не трябва да бъдат отношенията между хората.

  Anatoliy MinchevAnatoliy Minchevпреди месец
 • Ujasntna Eguistka misli samo i edinstveno za sebe si Tova ne moje da bude semeistvo meshtata koqta sa suzdali tq sega q prevrushta v neina UJAS!! Dani e Pich i mi e jalbza nego tq ne go zaalujava.....

  Vasilena VasilevaVasilena Vasilevaпреди месец
 • ЕГОИСТ 10-та степен!!!! Толкова е егоистична, че няма на къде. Тя не мисли за семейството си най-вече за Габриел....Айде както са казали "мъжа е до време нито ще е първия нито ще е последния", а докато детето и е за цял живот. Дани мисли и разсъждава, като голям и цивилизован човек, а тя стои и просто вади факти, които за пореден път показват, какъв егоист е тя....Горкия Дани и горкото дете.....

  Gergana KirkitovaGergana Kirkitovaпреди месец
 • АЗ СЪМ ЗА ДАНИ

  Мартин СпасовМартин Спасовпреди месец
 • Според мен трябва да останете заедно, защото Габриелчо има нужда и от двамата.И само да кажа че съм на 11 години,но родителите ми са разделени.И когато бяха скарани беше много тъпо, защото не говориха помежду си.И, когато бяха заедно се чувстваше напрежение във вкъщи.А сега са в добри отношения.Обичам ви и се обичайте❤️💜💗🧡💙

  Elena ElenkaElena Elenkaпреди месец
 • Хора помислете за Габриел пожелавам ви да се съберете и много да се обичате!❤️

  Станчо ПетровСтанчо Петровпреди месец
 • Стигнах до 15 минута Абе хора вие се прекъсвате за световно на моменти нищо не ви разбирах

  хайде да рисувамехайде да рисувамепреди месец
 • В началото бях в подкрепа на Дани, но изгледах едно видео, което доста ми промени мнението за него, и все пак по темата .. ако тя иска нещо силно, това, че критиките падат върху нея не означава, че мечтата и спира да същеструва .. просто поддтиска чувството .. и се съгласява да бъде манипулирана .. което в един даден момент ще ескалира .. в крайна сметка, не е ли най-важно да си щастлив?!

  Галка ВасилеваГалка Василевапреди месец
 • Искам да знам кой ви е писал дали сте разделени исйдйдндй

  Александър ДеневАлександър Деневпреди месец
 • Женска солидарност, женска солидарност, ама Дани си е прав

  Viktoria StepanovaViktoria Stepanovaпреди месец
 • Извикайте Люси да живее при вас. Тя ще ви помогне. Люси харесва Алекс. Дани ще пазари, Люси ще готви. Тримата ще живеете в симбиоза и всичко ще си дойде на мястото.

  Zhivko MarinovZhivko Marinovпреди месец
 • Изгледах и последните 5 мин. :), както един стар монах казваше: "Разделили се, значи единият не се е смирил", но след тези катаклизми обикновено връзката става по - силна.

  Atanas FilkovAtanas Filkovпреди месец
 • Гледах до 15 мин./стига толкова :)/ и всъщност проблемът е много ясен: Какво поставяте на първо, второ и т.н. място в живота - семейство, деца, здраве, работа и пр. Пристрастяването към всяка една работа е болест и трудно се лекува. Но, така или иначе всеки нормален човек би поставил на първо място семейството, естествено за сметка на работата. Но, това се случва, ако има ЛЮБОВ. Ако има само платонична връзка без християнска любов, тогава в един момент всичко се разпада. Всъщност, аз лично не мога да си ви представя с други партньори, просто вие сте един за друг, само преосмислете приоритетите и смисъла в живота.

  Atanas FilkovAtanas Filkovпреди месец
 • Wow,Дани е стъпил яко на земята, поне единия мисли с главата си

  mel smel sпреди месец
 • Ехххх за първи път да видя манияка и той да НЕ е напушен! Браво, има шанс да се оправи.

  Gradimir AngelovGradimir Angelovпреди месец
 • Хайде, купете го апартамента и се успокойте.Има още толкова неща да ви случват...Не губете баланса във вас и в предаването...

  Nadia BieberNadia Bieberпреди месец
 • Алекс, мила моя, дано четеш това. Дано двамата с Дани си оправите отношенията, но според мен най-добре е да си стегнеш багажа и с Габриел да оставите Дани за известно време. Ако не си стъпи на краката и не осъзнае, че един мъж трябва да е опората в семейството ( финансово и не само ) , може да просъществувате още няколко години, но дотам. За съжаление това, което гледах във Вип Брадър, се повтаря. Не си егоистка, забележи само колко пъти Даниел използва думичката "Аз" във видеото и колко ти. Личното щастие е много важно във всяка връзка!

  Ани НайденоваАни Найденовапреди месец
 • Моля се Габриел да не се разочарова един ден от това видео😩

  Rosalinda MladenovaRosalinda Mladenovaпреди месец
 • Оставям това тук за тези които мислят че Даниел е най-правия... далеч е много от това.. Алекс осъзнай се на време и започни да живееш! Клипът е в отговорите ⬇️ Вижте какво казва един професионален психолог

  Simone ElleSimone Elleпреди 2 месеца
  • bgworld.info/section/video/qry0y9R5aYqusGI.html

   Simone ElleSimone Elleпреди 2 месеца
 • Хмм.. мили хора, Ако оставите парите, професиите, апартаментите, колите и прочие материалности КАКВО ВСЪЩНОСТ ВИ СВЪРЗВА?

  Sissi StaykovaSissi Staykovaпреди 2 месеца
 • Не съм фен на Даниел, но в този случай е прав.

  Vasilena KralchevaVasilena Kralchevaпреди 2 месеца
 • Ама вие попринцип раздели ли сте се.

  vesko cekovvesko cekovпреди 2 месеца
 • Коя беше ти, Александра? Искаш по 10к лева за едно стори в инстраграм, а как стана известна? Благодарение, че ходеше с Лудия репортер и ходеше и лапаше пръсти в самолети, после с клипа, в който той те изгони. Коя си ти?

  Greta TonewaGreta Tonewaпреди 2 месеца
 • Егоизма е хубаво качество.

  PeterPeterпреди 2 месеца
 • Разделете се и агонията ще свърши!Говорите през цялото време за пари и на кой му е по голям.Цялото ви поведение е отчуждено!Вие повече не се харесвате...факт.И в живота ще срещнете други хора,които ще ви паснат.

  Rositsa KordelisRositsa Kordelisпреди 2 месеца
 • Уф,Алекс..Как може да кажеш искам той да взема повече пари от мен,искам той да ме превъзхожда???Голямо съдене,много ограничено мислене...Той правилно го каза,че няма никакъв смисъл да си го метат в семейството!!!ужас...а ми беше толкова симпатична :(Не че ти пука де.

  Rositsa KordelisRositsa Kordelisпреди 2 месеца
 • triite vsichko che deteto shte strada

  Martin IvanovMartin Ivanovпреди 2 месеца
 • От момичето блика празнота...и лицемерие!

  SIZARASIZARAпреди 2 месеца
 • Даниел Петканов , ти си просто мързелив и не заслужаваш тази жена .

  Martin IvanovMartin Ivanovпреди 2 месеца
 • Много зле Алекс, ти не го обичаш от това което гледам. Тази връзка е обречена.

  Kalina VeselinovaKalina Veselinovaпреди 2 месеца
 • Дани, не разбра ли толкова време, че т’ва момиче не е твоето?!?! Защото имам чувството, че тя е напълно наясно, че ти не си нейното момче. И мисля, че мъдрите ти съвети и мисли относно семейни ценности само и единствено я отегчават. Не харесвам нито един от двамата, но за мен лично Александра е мега-гига дразнеща. 🤮

  Iliana TonchevaIliana Tonchevaпреди 2 месеца
 • Сега е момента за апартамента - Фики 😀

  Мартин АнгеловМартин Ангеловпреди 2 месеца
 • Дани е супер интелигентно момче, а Александра е типично глезено момиче тип "аз реших", "аз искам", което е свикнало да получава нещо на момента. Супер лигавщина е да не може някой да шофира 40 мин. личният си автомобил от/до домът си. Аз съм готова да пътувам по 50км в посока само, за да ида на работа и да живея в къща, а супер много хора пътуват с влак или градски транспорт. Супер малоумно е човек да не осъзнава какво има, как живее и да е недорасъл да изчака и да помисли кога е точният момент за дадено нещо. И не може човек на такива години и да е недорасъл. С егоисти не се живее. Само се съществува.

  Djuliq LazarovaDjuliq Lazarovaпреди 2 месеца
 • По лицето на Алекс личи, че е злобна и надута, опитва се винаги да стават нещата така както каже тя.Освен за пари, друго не я вълнува.Жалко за Дани, той е страхотен, на нея обаче един мъж не и е достатъчен да си задоволи претенциите

  Krasi BorislavovaKrasi Borislavovaпреди 2 месеца
 • Направете така: Единият да мисли само за другия и така че другия да бъде добре във всички аспекти и обратно. И да видите тогава какво ще се случи. Обаче всичко да бъде до болка истинско.

  Zahary TodorovZahary Todorovпреди 2 месеца
  • 💜

   Yoana NikolovaYoana Nikolovaпреди 27 дни
 • Дани, подкрепям те изцяло!

  Boriana AndrovaBoriana Androvaпреди 2 месеца
 • Az bqh vav sashtoto polozhenie imah me edna mechta da si kupim apartament i mnogo qsno poiskah da e na moe ime no i mazha mi kazha sashtoto ne iskam da se chustvam kato gost sled kato dvamata sme se trudili i az pomislih malko i reshih napalno da e samo na negovo ime apartamenta sas apartamenti pari koli ne se zhivee a da imash razbiratelstvo i edinstvo vav sameistvoto tova mislq az

  Lidiqa ZdLidiqa Zdпреди 2 месеца
 • Заставам на 100% зад Дани! С такова отношение, като на Александра, се руши семейство и любов.. жалко.. 💔 Александра сама каза, че няма да е все актуална, и тогава нещата може да се обърнат и ако Дани постъпи като нея, вдва ли ще й хареса, тогава тя ще го разбере.

  Ssss SsssSsss Ssssпреди 2 месеца
 • Мислейки за себе си ти разделяш семейството Егоизъм е думата

  EEbachev-simoEEbachev-simoпреди 2 месеца
 • Защо Александа е толкова притеснителна тя мисли за бъдещето и индивидуално защо трябва толкова много да се планира че да не можеш да живееш в настоящето

  EEbachev-simoEEbachev-simoпреди 2 месеца
 • Алекс трябва да повярва в себе си и да спре да позволява на Дани да я насилва емоционално. Това е илюзия за щастливо семейство и целия език на тялото им крещи. Момиче вярвай в себе си - ти заслужаваш и си ценна и стойностна. Следвай сърцето си и спри да се подчиняваш на манипулациите на Дани. Препоръчвам ти книгата "Излъжи ме, ако можеш" на Пол Екман и "Емоционална пластичност" на д-р Сюзън Дейвид 💗💗💗 Ако ти не си щастлива отвътре, знай, че детето ти усеща това!

  Vanya PavlovaVanya Pavlovaпреди 2 месеца
 • Идиоти сте! Няма нужда дасе обяснявате...но го правите 1 час

  zdravka kostadinovazdravka kostadinovaпреди 2 месеца
 • Понякога няма черно или бяло.Разбирам ги и двамата. Вижда се ,че си приличат по много неща ,но мисля че за важните въпроси много се различават.Дано намерите път към себе си ,а може би още едно бебе?

  Maggie MaggieMaggie Maggieпреди 2 месеца
 • bace taq e golddigger legit wtf :D

  NikolaewNikolaewпреди 2 месеца
 • Хора май това е излишно!:)

  Адриана ПоповаАдриана Поповапреди 2 месеца
  • Подкрепям Дани на 100%

   Адриана ПоповаАдриана Поповапреди 2 месеца
 • Хора не давате добър пример и хич ....

  ZeRoLe_BGZeRoLe_BGпреди 2 месеца
 • Лично аз за първи път днес попаднах на ваш канал...Изгледах няколко видеа на Алекс от 2018 и супер много я харесах.Лъчезарна,прекрасна усмивка,позитивност и всичко,но след този клип се убеждавам за пореден път,че не трябва да съдим книгата по корицата(не в положителния смисъл).Разбирам,че с тези социални мрежи хората насъбраха много пари и слава,но когато жаждата за материалните облаги превземе живота ти,става лошо.Да развалиш семейството си и от ние да стане аз,заради апартамент,като се има предвид,че си презадоволен със всякакви екстри,граничи с голяма доза егуизъм и неблагодарност...Някои хора в България се чудят как да изхранват семействата си...

  Maria VictoriaMaria Victoriaпреди 2 месеца
 • Много си тъпа ,що не си купи преди това?Сега защо не купиш на детето?Много си прогресивна с богатите чичковци,егоистка ,алчна .

  Гинка ЛозановаГинка Лозановапреди 2 месеца
 • Тая АЛЕКС е много лакома

  GAMING STUDIO BG *GAMING STUDIO BG *преди 2 месеца
 • Подкрепям,мисленето на Дани. В една връзка трябва да има тулерантност и компромис,това за апартамента.. не съм съгласна с Алекс,поради това,че вие с Дани вече сте семейство,не трябва да бъдеш егоистка,вече имате дете и плановете ви занапред вече трябва да вървят заедно. Не да казвате “аз...” трябва да казвате “ние..” това е и фразата която трябва да използвате за напред. Ако всеки от вас използва фразата “аз” няма да е правилно.Детето ви е и на двама ви,никой не може да каже от вас”ами то е само мое..,не “нашето дете..”

  Daniela PenkovaDaniela Penkovaпреди 2 месеца
 • Мила Алекс! Винаги си ми била симпатична, но не съм те следвала много в социалните мрежи, Даниел не харесвам от първите моменти , през които ходеше по улиците и обиждаше хората. Алекс след това видео много повече ми харесаш: да харесваш работатат си и да я вършиш с плам, да си точна и коректна не е знак на работохолизъм , а на професионализъм! Бих те посъветвала, да не се оставяш да те кара да снимаш повече такива видеа- ако искаш да си работите по връзката го правете офлайн ( освен ако не те манипулира ако правим видео, ще има и психотерапев)! А ако вече го гледаш с други очи бих си взела багажа и детето и го оставила в тая къща да си тъне в нарцисизъм. За детето е по- добре двамата му родители да са щастливи поотделно, отколкото изнервени, заяждащите се заедно! (Бих добавила и че като се прави на толкова начетен, би трябвало да знае, че в основате на почи всички богаташи е недвижимото имущество- или те манипулира или не е много bright да се сети за облагите от имоти)

  disinfrandisinfranпреди 2 месеца
 • Жал ми е за Дани ...

  Daniela HristovaDaniela Hristovaпреди 2 месеца
 • Браво Алекс! Напред момиче :) Проблемът е, че е жена и иска повече пари, повече сигурност и навсичкото отгоре не се страхува да си го изработи, но ако беше мъж тези негативни коментари нямаше да ги има.

  I PBI PBпреди 2 месеца
 • на Петканов сваляча не му харесва личи си но сега идва времето да си верен и трябва като богиня да я слушка мистър Нов Български Университет

  preslav jankovpreslav jankovпреди 2 месеца
 • Ujas daniele kak q traish

  Ivan DimitrovIvan Dimitrovпреди 2 месеца
 • Alchna kifla

  Ivan DimitrovIvan Dimitrovпреди 2 месеца
 • мисленето на Дани е вселени напред

  ММпреди 2 месеца
 • Алекс правиш се на ударена а не че не разбираш

  Snezhana NikolovaSnezhana Nikolovaпреди 2 месеца
 • Евала Дани браво момче

  Snezhana NikolovaSnezhana Nikolovaпреди 2 месеца
 • Дани една жена иска ли да си купи сама недвижим имот значи иска да продължи сама

  Snezhana NikolovaSnezhana Nikolovaпреди 2 месеца
 • Моля ви не се разделяй те Габриелчо е толкова щастлив когато сте заедно

  KatrinKatrinпреди 2 месеца
 • Вземате и го пускате под наем

  Snezhana NikolovaSnezhana Nikolovaпреди 2 месеца
 • Точно така,в момента не трябва да се купува

  Snezhana NikolovaSnezhana Nikolovaпреди 2 месеца
 • ТЪПАНАРИ

  Златина МихайловаЗлатина Михайловапреди 2 месеца
 • Ако не беше Дани, който е от години в публичното пространство, едва ли Алекс щеше да е вървежна в момента. С това видео събрахте пара на Дани за апартамент. От 36 секунда разбрах, че ще се карат за пари, но го изгледах. Дани, ти си прав на 100%!

  Ivan GeninpanevIvan Geninpanevпреди 2 месеца
 • Не може, ако има любов, материалното да надделява!

  Vanq KertikovaVanq Kertikovaпреди 2 месеца
 • Дани говори истина! А Алекс, имам чувството, че иска богат мъж, да разполага с пари и т.н.! Прави те на мъж под чехъл пред цяла България, излага те за пореден път!

  Vanq KertikovaVanq Kertikovaпреди 2 месеца
 • Поредното селско девойче, което бленува да има апаратмент в София. Ценностите на нищоправенето онлайн.

  Todor TchobanovTodor Tchobanovпреди 2 месеца
 • Светът е залят с такива амбициозни момиченца,еднакви,пошли иииии...коя дума би похождала най многоооо.....аха,може би Мазни.За съжаление много свестни и ведри момчета като Дани,със такива жени в един момент се превръщат в здухани типове, загърбили себе си с една единствена цел,Да бъдат такива каквито си ги представя въпросната г-жа Болна Амбиция,пълно е с такива жени в днешно време,куклите на 21 век.

  simon raindersimon rainderпреди 2 месеца
 • В крайна сметка ако на даниел не му се живее там аз мога да се жертвам с алекс

  Milen HinkovMilen Hinkovпреди 2 месеца
 • Дани след като искаш да участваш в закупуването на апартамента, то следва да участваш с равна сума в закупуването му, а и ако си такъв пич, няма да ти е проблем жена ти да си има апартамент.......за мен ти искаш гаранция, че ще останете заедно, нещо с което да държиш Алекс

  Veronika PetrovaVeronika Petrovaпреди 2 месеца
 • Александра трябва да се запознае с баба ми, за да й разкаже тя навремето колко се е борила да купува апартаменти и имоти, хахахаха. И както баба ми би се изразила: "Браво! Амбициозно момиче от провинцията!" :D

  Dilyana YordanovaDilyana Yordanovaпреди 2 месеца
 • Не че нещо, но тази жена се е заинатила и докато не постигне целта си няма да се кротне. После разбира се ще има и друга цел, и друга цел, и така цял живот. За съжаление само той говори за семейство. А това с мои приятелки мъжете им и тем подобни глупости е болест на днешното поколение, болест че никой нищо няма и видиш ли ти колко зле живеете. За малкото време, през което сте заедно сте спестили за апартамент. Колко българи могат да си го позволят това? Но тя милата ощетена! За първи път пиша подобен коментар, но вземи се съвземи и отърси от глупостите на младото поколение. Мислете като семейство, а не само той да мисли. Ти девойко хубава наистина се опитваш да разбиеш семейството си с глупости. Защото си била изкарвала повече пари от него, защото искаш апартамент на твое име. Ти знаеш ли, че дори и да е общ, и в последствие се разделите той е човека, който трябва да се изнесе, не ти! Закон! Прочети малко и престани да си наистина такъв егоист. Мисли за детето си и за този мъж ако го обичаш. През цялото време не спря да го обвиняваш, а той да те хвали. Ти не го слушаш! Той не ти е враг и си личи, но ти го възприемаш като най-големия такъв. Излагаш се! Осъзнай се!

  Irina AsenovaIrina Asenovaпреди 2 месеца
 • Все пак тя е жена, търси сигурност и дом. Тя сама каза, че нейното време ще изтече по - бързо, а и няма някаква сериозена професия и затова бърза. Това е човешкото в жената. И разбира се, че са те благодарение на него, а и тя не го отрича. Алекс, не е хубаво да искаш нещо на всяка(материално) цена за сметка на много по важното, отношението, защото сме на този свят за да се учим, и може да те сполети някой урок.

  Dessislava KutchoukovaDessislava Kutchoukovaпреди 2 месеца
BGworld