МЪЖКИ РАБОТИ - 1г. СЛЕД ПРИСАЖДАНЕТО НА КОСА / БИЗНЕС / ФИТНЕС

28.03.2021 г.
122 675 Показвания

Привет на всички!
Реших да направя нова поредица в нашия канал, която кръстих символично "Мъжки работи". В нея ще споделям мнението си по различни теми, които засягат мъжете. Разбира се, дамите също могат да се чувстват поканени :))
В днешното видео ще споделя с вас искреното ми мнение за крайния резултат на трансплантацията на коса, която си направих преди точно 1 година.
Ще ви разкажа и малко повече за бизнес начинанията, които започнах да реализирам от началото на годината. Едно от тях е с моя приятел Дзами, а другото се нарича "Нищо" и в него също имам партньор - Миро, с когото ще развиваме този проект.
Накрая ще споделя повече подробности за моя 90 дневен хранителен и тренировъчен режим, кое мобилно приложение ползвам като треньор и диетолог, както и какви хранителнио добавки приемам в момента.
Абонирайте се за BGworld канала ни: bgworld.info
TikTok Петканови: www.tiktok.com/@petkanovi
Instagram Дани: instagram.com/daniell_petkanov
Всяка седмица ново видео!

Коментари
 • Пак скрити реклами. Казвай ги тия работи бе пич. Не е честно спрямо аудиторията.

  Zahary TodorovZahary Todorovпреди 3 дни
 • Това е резултат от Esthetica (Операция Без Лекар) ! има добри лекари В Турция!

  Bell NoseBell Noseпреди 4 дни
 • Дани, не мога да намеря в търговския регистър информация за My body creator. В сайта на MBC също няма информация. Може ли дадеш малко повече инфо за тях? Кой стои зад тях/него?

  KikoAlexievKikoAlexievпреди 4 дни
 • Братле като човек който е преминал през такова нещо... в момента в който започна да описваш дилемата дали да си направиш операцията в България и, че въпросния лекар имал уау резултати (резултатите са му наистина УАУ) и наистина трябваше да се довериш именно на него,а не да правиш грешката с Турция.Не ме питай от къде знам за кой става въпрос,понеже по дадената от теб информация само един единствен човек прави такива невероятни чудеса и цената за графт съвпада именно с неговата.За съжаление аз направих същата грешка като теб, и вместo да отида при д-р Ц.З., се подведох по ниската цена и направих грешка... и между другото позволи ми да те поправя относно фразата ти,че нямало как да се направи толкова гъста както е била когато си бил на 15 или на 20г.. може да се направи ОЩЕ по гъста от тогава ;) И това може да го направи именно въпросния лекар на който не желая да пиша цялото име,но и двамата знаем кой е ;) Ако решиш да си правиш корекция, направи си услуга и ме послушай,довери се на него, той е човека ! Успех.

  maximoff_CSGOworldmaximoff_CSGOworldпреди 6 дни
 • Аз си трансплантирах коса в същата клиника след като гледах видеото ти от март и вече 8 месец след процедурата резултата е много зле. Нямам абсолютно никакъв резултат и съм доста по зле от колкото преди трансплантацията. Хора не ходете в тази клиника. Ще съжалявате

  hilievbghilievbgпреди 6 дни
  • @hilievbg Първо все още не знаеш операцията извършена от техници там няма Спелиасти! искаш парите си обратно ...

   Bell NoseBell Noseпреди 3 дни
  • Избрах Esthetica след много търсене защото по разни форуми говориха много добре за специалистите им. Решаващо беше видеото и решението на Дани та сметнах че са добри. Цената не е била фактор никога за мен. Но резултата за мен е ужасен.

   hilievbghilievbgпреди 4 дни
  • Това е резултат от Esthetica Турция , ако търсите евтина клиника ще имате евтин резултат и тези операции там са направени без лекар ..заслужаваш съжаление ..в Турция има добри лекари..

   Bell NoseBell Noseпреди 4 дни
 • Дани Петканов няма комплекси, комплексите имат Дани Петканов!

  Светослав СтояновСветослав Стояновпреди 6 дни
 • Харесвам и теб и Алекс много,но най-много ви харесвам не външно или а за това че сте много естествени и двамата.Супер непринудени и показвате ‘реалното’ , а не лъскавото,тоест фалшивото - било в отношенията или др. Адмирации и продължавайте,защото това се цени много,розов живот няма или поне е по филмите. Това ме привлече и мен като ваш последовател - а именно искреността във всяко отношение! Продължавайте в същия дух,защото втори като вас няма ;)

  Stanimira GStanimira Gпреди 6 дни
 • Казвай от коя клиника не си доволен, братчед

  Martin PingelovMartin Pingelovпреди 6 дни
 • Дани ти излезна страшна мастия и за пари ще ядеш лайна лъжец с малки топки си и жена ти друг ще я бута с такава мека китка

  Mario MitovMario Mitovпреди 7 дни
 • Здравей искам да те попитам коя е клиниката в Турция за пресаждане на коса мерси за отговора

  Ivan PIvan Pпреди 7 дни
 • Какаъв е този скункс

  Alexander PanayotovAlexander Panayotovпреди 8 дни
 • Според мен инвестицията в автомобил е много по-важна от тази в коса, особено за мъж със семейство. Все пак в този автомобил возиш жената и децата и колкото по-сигурен и качествен е, толкова по-добре. А косата си е (основно) само за теб - на децата може да им повлияе косвено. Така че според мен си прав да предпочиташ да вложиш повече пари в автомобил, отколкото в КОЗМЕТИЧНА процедура.

  Georgi AlexandrovGeorgi Alexandrovпреди 8 дни
 • mnogo polezno Video blagodaria za sqvetite prodqljavai s videata s tep sme jiv i zdraf i mnogo uspah za napred

  Aleksandar ShankovAleksandar Shankovпреди 9 дни
 • По-добре си присъди малко мозък 😀😀😀

  Александър БакърджиевАлександър Бакърджиевпреди 10 дни
 • Цена от 1400 евро за 4000 графта е направо абсурдно ниска. През октомври 2019 г. доктор Елза Банковска ми присади 750 графта по метода DHI в Солун за 1800 евро (те не падат под тази стартова цена). Около 90% от присадките оцеляха. Посоката на растеж е малко по-различна от тази на наличната вече коса, присадената коса е малко по-дебела и гъстотата не е като тази на наличната коса, но като цяло резултата е впечатляващ. При теб са нужни 3 сесии, за да постигнеш нужната гъстота. Лекарите все още не са единодушни по въпроса дали взетите от тила графти не се възстановяват във времето.

  nikolayyynikolayyyпреди 10 дни
 • Дани, този Дзами не може да има позитивно влияние върху когото и да е било, нито върху публиката ти, нито върху теб. Колкото по-рано се дистанцираш от него, толкова по-добре.

  Tatyana MarinovaTatyana Marinovaпреди 11 дни
 • Човек трябва да се обича такъв, какъвто е (за визията говоря). Тези пари биха могли да се инвестират в добро - дом за деца в нужда, организиране на курсове за нещо полезно, вдъхновявайки по този начин хора да се развиват и бъдат добре. Мислете какво ще оставите след себе си, а не колко косъма ще имате на веждата. Повърхностните работи не са нещо, с което човек би бил запомнен. Живял(а) сте достойно ако хората споменават за вас с добро докато и най-вече след като ви няма. ;)

  TB TesterTB Testerпреди 11 дни
 • Братле говориш глупости хората правят по 2 ,3 процедури за по гъста коса.

  ivan ivanovivan ivanovпреди 12 дни
 • аз търся нещо за побеляваща коса

  zadimenozadimenoпреди 12 дни
 • Сериозен ли си кой те изълъга че като се земе се губи ? Ако беше така никой нямаше да има коса, косата постояно пада и на нейно място излиза друга (който се съмнява в това да посети на фризьор да го пострижат с еднаква дължина след няколко месеца да си провери под бритона и на други места сам ще се увери че има косми с дължина 3-4 пъти под основната ...не говорим за мъх а за коса сантиметри по къса от основната дължина ) косата пада порди няколко причини тоест тя не пада тя престава да се регенерира и да излизат нови косми на мястото на падналите това е - генетична разположеност,хормонален дис баланс ,забавяне на метаболизма с годините ,кожни проблеми,ето защо може да не се згъсти ако се присади ще дам пример ако имаш почва(кога на главата) която е изсушила едно лале(косам луковица) и да пасадиш друго пак ще исъхне .... затова трябва човек да се кунсултира да се намери причината (ако е кожен проблем хормонален дис баланс) и след това да се премхне ако е възможно, ако не поне да знае какъв реезултат да чака човек.Иначе евала че говори открито за проблемите си,според мен се е получил задоволителен резултат ! Дани ако четеш коментарите и мислиш за 2 процедура кожни пробреми по главата като пърхот лющене ,и колебани в хормоните да кажем дори и от хранителни добавки и тежки тренировки са доста зле за присадките .Успех с рубриката

  ZakosZakosпреди 12 дни
 • 🙂

  Desislava RumenovaDesislava Rumenovaпреди 12 дни
 • и мозък си присади брато

  Tashun KosapaTashun Kosapaпреди 13 дни
 • По въпроса с косата...Много често се изпуска нещо много важно, когато се говори за косопада и това е нивото на тестостерон в кръвта на един мъж. Колкото по-високо е то/ вторични белези- силно окосмяване по тялото, плътен глас, лесно трупане на мускулна маса/, толкова повече склонността към косопад е по- голяма. И оттам е разликата в резултатите при присадената коса. Мъж с високи количества тестостерон е напълно възможно просто да не се хване при него, пример Уейн Рууни. А като си замислиш, че тренировките засилват по естествен начин количеството на тестостерона, дори и без химия това влияе...На практика при някои хора е трудно хем да са с хубави тела, хем да са с гъста и буйна коса😄

  Alexander NatovAlexander Natovпреди 13 дни
 • Бати катила направо блок

  Realistic ManRealistic Manпреди 14 дни
 • Кога ще си слагаш цици?

  Еmil ЕnevЕmil Еnevпреди 14 дни
 • Дани, Дани.... това не си ти! Сега се мъчиш да станеш човека, който ще се хареса на женати. Даже се мъчиш да приличаш на нея с поведението си и купишщата задачи, които си поставяш. Пречупи ти психиката таз мома. Тц тц.... п.п. спирам да следвам и лайвавам

  Plamen PanevPlamen Panevпреди 14 дни
 • С искреността си определено успяваш да накараш зрителите да те чувстват много близък. Аз също оплешивявам, но прическата ми е като на Johnny Sins хахахах (сети ли се сега?). Резултатът според мен е добър. Интелигентен човек си, което не ми се връзва с изреченията, свързани с Бог (който и да е той). Успехи в начинанията ;)

  jekit0ssjekit0ssпреди 14 дни
 • 4100 присадки това е много коса! Аз имах сходен проблем и ми присъдиха 1000 графта.... С толкова много присъдена коса е нормално да имаш подобни очаквания, сега докторът в БГ (предполагам става дума за този в Овча Купел действително работи доста скъпичко, но имам приятели, които го направиха в Истанбул и са със супер резултат, Шарков във Vderm също е много добър...

  Damyan PopovDamyan Popovпреди 15 дни
 • Какви мъжки работи са това? По-скоро хомо-работи.

  marted asddsamarted asddsaпреди 15 дни
 • bgworld.info/section/video/t9i3tcxqoZiBu3s.html

  Asanko vlogsAsanko vlogsпреди 15 дни
 • требваше да покажешъ отъ близо линията на бритона дали мокъръ и не да се види какъвъ е резултата

  спарко ркоспарко ркопреди 16 дни
 • Awe, brat ti mrudna li we? C5, brat? Мега малоумно видео. Да го беше кръстил "Женски работи"

  bakzone1bakzone1преди 16 дни
 • Другият път да си присъдиш и мозък, само това ти липсва под косата. 💩🙂

  Totko LudnichkataTotko Ludnichkataпреди 16 дни
 • Присъди си топки паляк

  Georgi DimitrovGeorgi Dimitrovпреди 16 дни
 • ⚡❄🌬🌊🌜💈🌁💒☁☀🌀🌈🔥💧⭐🌟⛅ *Бог прадэманстраваў сваю любоў да нас, паслаўшы свайго Сына Ісуса Хрыста, які памёр і ўваскрос з мёртвых, каб даць нам жыццё вечнае.* *Ён таксама паабяцаў вылечыць ваша цела.* *(паглядзі ў неба і спытай у яго)*

  Slim JonesSlim Jonesпреди 16 дни
 • Каква е цената на трансплантацията и къде точно се намира ???? 🤪

  Sani OfficialSani Officialпреди 17 дни
  • @Bell Nose Благодаря 🙂

   Sani OfficialSani Officialпреди 4 дни
  • Това е резултат от Esthetica Турция , ако търсите евтина клиника ще имате евтин резултат и тези операции там са направени без лекар ..

   Bell NoseBell Noseпреди 4 дни
 • Нещо много кухо.

  Bulent HalibramBulent Halibramпреди 17 дни
 • Johny sins li hahah

  Vasil KostadinovVasil Kostadinovпреди 17 дни
 • Мама модел изневерява ли ти често

  bobi bobibobi bobiпреди 17 дни
 • Звучиш като типичната кифла със силикон, ринопластика и още хиляда корекции по нея, която казва "ама вие най-добре се харесвайте каквито сте" -_-

  sasha solakchievasasha solakchievaпреди 17 дни
 • Идеалка си 👌😉 аз тепърва чакам да поникне реколктата ☺️ ще видим райграс ли ще е 🌱 или старото ми броколи 🥦 Поздрави за рубриката ! Мъжките работи трябва да се споделят

  Niki Stanoev / Ники СтаноевNiki Stanoev / Ники Станоевпреди 17 дни
 • Името на канала ми харесва най-много мамамуде(а)л и лудия репортер 😄Можеше да го наименовате и -Камила под камила и Обичам Райна като мед . Хяхахая. peace ✌🏼

  Бсг БсгБсг Бсгпреди 18 дни
 • Имаше една приказка -евтиното излиза скъпо

  genataa 03genataa 03преди 18 дни
 • Благодаря братле за обективното мнение. Следя темата за присадките откакто миналата година качи първия клип именно защото разчитах на това. Съвета ти е полезен и решаващ. Смело напред!

  Jeko JekovJeko Jekovпреди 18 дни
 • Брат косата ОКЕЙ ама пипнеш ли тоя нос кариерата ти свършва. :D

  Емин ЕрдинчЕмин Ердинчпреди 18 дни
 • Спрете да обвиняват Бог за всичко и в случая с косата ви! Вие сами сте си виновни, че сте стигнали до тук и сте нарушили природните закони за да ви се случи това! Вие не сте се родили плешиви нали, за да твърдите, че така ви е отредено?!

  Ani RizovaAni Rizovaпреди 18 дни
  • @Любослав Трайков глупавия сте вие, след като не разбирате за какво говоря!

   Ani RizovaAni Rizovaпреди 16 дни
  • Много сте глупава. Какви природни закони са нарушени?

   Любослав ТрайковЛюбослав Трайковпреди 17 дни
  • Който, каквото направи, за себе си го прави !

   Ani RizovaAni Rizovaпреди 18 дни
 • Мисля, че трябва да се обърнеш към Жоро Игнатов по първия казус.

  Антони ЧолаковАнтони Чолаковпреди 18 дни
 • kajete imeto na doktora v Bulgaria pleas!

  v dv dпреди 18 дни
 • Данка, Данка, как са те убедили, че си “виновен”. Няма лошо да тренираш и да се развиваш, но много ме е яд нак винаги по-умните отстъпват, буквално. Ти си много по-голям капацитет във всяко отношение, а във въпросния казус с апартамента беше на 100% прав. Това, че Алекс в момента е топ не е особено важно, защото тя самата осъзнава, че това няма да е вечно, а ти си умен, забавен и говориш добре. Това няма да изчезне, само може да се развива. С плочки и без плочки няма да станеш по-як. Не започвай да ставаш като всички. Хубавото ти беше, че си истински, че си грижовен баща и, че си остроумен, а повечето са просто с мускули. Успех, все пак!

  Янина ДрагиеваЯнина Драгиевапреди 19 дни
 • Комплексар - плешив, лайнар.

  IshiAza IshevIshiAza Ishevпреди 19 дни
 • брат,действай си твоите неща. Не говори глупости на хората за тренировки и за хранене. Косата е перфе иначе, не го мисли:)

  gpalgpalпреди 19 дни
 • Тонкин ти ли си

  Biso NikolowBiso Nikolowпреди 19 дни
 • В България са ти искали 20 бона. Ти отиваш в Турция , където е струвало 3. Беше пределно ясно, че резултатът няма да е добър

  Aleksandar DimitrovAleksandar Dimitrovпреди 19 дни
  • @Aleksandar Dimitrov тука ще му вземат 1000пъти повече пари и ше се осерат... Докато там за същите пари не за 1300евро ами големи пари... Ще го направят като, че не е имало трансплантация

   svetite.memencasvetite.memencaпреди 8 дни
  • @Aleksandar Dimitrov е аз какво казах бе пич, чете ли въобще

   svetite.memencasvetite.memencaпреди 8 дни
  • @svetite.memenca не си запознат много. Турция е известна с развита медицина, да. Но тя е известна с това благодарение на хубавите клиники. Той е отишъл в някаква на случаен принцип, просто защото цената е евтина. Причината никой да не идва да си присажда в България е, че ще му излезне доста по-скъпо.

   Aleksandar DimitrovAleksandar Dimitrovпреди 8 дни
  • А ти в реалност мислиш ли,че ако беше дал наистина едни големи големи пари,което значи да отиде в наистина хубава клиника нямаше пък да станат нещата както трябва.Турция е известна с развитата медицина,а ние май не сме.Колко хора избират там да се оперират и лекуват,също и да си присаждат коса,пред България.

   svetite.memencasvetite.memencaпреди 8 дни
 • Най гадното нещо на света е да си Плешив и Беден -:)

  L DL Dпреди 19 дни
 • Страхотно видео, браво!

  Dumb ProductionsDumb Productionsпреди 19 дни
 • 1300 euro за 65-70% ефект пред 12000 евро за 90% желан ефект. Аз бих избрал първото, въпреки, че нямам нужда от такава интервенция. А парите вместо в коса и кола ги инвестирай, та след години да си живееш добре на старини.

  Plamen VasilevPlamen Vasilevпреди 19 дни
 • Dani mai mai ot nishto iskash da napravish nesto i to po dumite ti s prisajdaneto 1600eevro ili 20000bg v bg radvai se che imash se pak kosa za tolkova mako pari a ne naduhvai horata da plastat poveche tozi klip naistina e edno NISHTO ne stavash budi sebe si kuvto beshe patkan takuv

  Mustafa SelimMustafa Selimпреди 19 дни
 • мушеник

  cscsпреди 19 дни
 • Адаш , мисля че беше казал ,че си ползвал миноксидил . Не спомена финаснерид . Със сигурност поне си чувал за него. Има доста писано в нета , но е преувеличено. Въпроса ми е дали си го ползвал ?

  Daniel DimitrovDaniel Dimitrovпреди 19 дни
 • Това за протеина веднага след тренировка е мит, няма да избяга анаболия прозорец :D

  Tony Borisov™Tony Borisov™преди 19 дни
 • Дани, ползвал ли си шампоани против косопад след трансплантацията, тъй като тя продължава да пада така или иначе?

  Dinko DinevDinko Dinevпреди 19 дни
 • Евала прическа

  Stefan GospodinovStefan Gospodinovпреди 19 дни
 • Плешиви мъже ...нещо ужасно...разбира се че е хубаво да си сложиш коса...

  Stanislsva TenevaStanislsva Tenevaпреди 19 дни
 • Дани, ти да не би да вярваш в Бог? Защото на няколко пъти го спомена и ми стана интересно да попитам. 😊

  Magdalena PavlovaMagdalena Pavlovaпреди 19 дни
 • Дани, ти си симпатичен и интелигентен мъж. Недей да се подценяваш. Чаровен си, според мен всичко ти е супер.

  Nicole DobrevaNicole Dobrevaпреди 19 дни
 • Дани, много си прав. Радвам се, че толкова откровено говориш за операцията си. Това остава за цял живот и не бива да се бърза и да се пести на всяка цена. #MrRolandas канала, който щеше да ти спести главоболия, и би могъл да спести на много хора. Там той говори за абсолютно всичко свързано с косопада и ресторацията на коса. Ако смяташ да си правиш втора операция те съветвам да изгледаш няколко видеа преди да се спреш на доктор. Успех!

  Anelia GospodinovaAnelia Gospodinovaпреди 19 дни
 • Абе,Дани имаш ли идея Боби Михайлов ,който знаем е с присадена коса ,къде е правил процедурата ,какъв метод и т.н ,защото при него ефекта е уау,явно има наистина ефективни методи ,до колкото съм чувал навремето Боби е дал около 50000 лв за тази коса

  Jivomir ArabadjievJivomir Arabadjievпреди 19 дни
 • Точно вчера се бях сетил и се чудех кво ли е станало с косата ти..

  Veso KarlovVeso Karlovпреди 19 дни
 • Дани , аз преди 6 месеца бях в Истанбул ... платих 3000 евро в друга клиника , но при мен резултатите само за половин година са много добри.

  Black0 Black0Black0 Black0преди 19 дни
  • @Black0 Black0 Благодаря ти за отговора!

   Rosen VelikovRosen Velikovпреди 10 дни
  • Да , няма проблем, клиниката е Turhair при д-р Демир .

   Black0 Black0Black0 Black0преди 10 дни
  • Да, би ли отговорил, в коя клиника си бил? Благодаря

   Rosen VelikovRosen Velikovпреди 11 дни
  • Коя е клиниката?

   Vasil PachevVasil Pachevпреди 14 дни
 • Като немаш коса, носи шапки!

  maryoman1maryoman1преди 19 дни
 • Дани, понеже и аз се интересувам от присаждане на коса и то доста ще ти кажа моето лично и искрено мнение. Надявам се да не те обидя, но резултатът определено не е задоволяващ. Цената, която споделяш може и да звучи висока за някои хора, но за такава процедура е наистина малка. Хирургът е от изключително значение, също това дали работи сам или с асистенти. Понякога самите асистенти са не дотам сръчни, прецакват самите графтове и т.н. Един Бербатов например, който също е с присъдена коса и бих казал, че първоначалното му състояние беше като твоето, сега се радва на един наистина много добър резултат, но там е ясно, че са хвърлени изключително много средства. Моят съвет е да използваш и продукти за коса като вакса, фибри и т.н., които придават допълнителна гъстота на косата чисто визуално. Иначе има лекарства като финастерид, но те вече оказват влияние и на други неща като потентност и т.н.

  Любослав ТрайковЛюбослав Трайковпреди 19 дни
 • И аз бях при доктор Зарев,цените са големи но префесионализма му си личи от далеч.Той също спомена изкушаващите цени в Турция,даде и теб за пример даже :D, и ме посъветва да не ходя там и да не си губя ресурси от косата.Така че ако някой ден събера сумата,ще е при него.Евтиното винаги излиза по-скъпо :)

  Lazar GalabovLazar Galabovпреди 19 дни
 • Тя плешивостта му е най - малкия проблем на тоя :Д:Д:Д:д

  Kostadin FilevKostadin Filevпреди 19 дни
 • Напротив. Хранителните добавки изобщо не са неизменна част за постигането на една добра форма. С качествена храна можеш да си набавиш всички аминокиселини/витамини= А относно протеина, той е изграден от аминокиселини, което обезсмисля приема на бцаа. Иначе браво за трансформацията и физически и психически

  yordanowvyordanowvпреди 19 дни
 • Дани страхотен си косата е добре смисъл не нужно да е толкова гъста добре много се радвам че направи клип и каза това всичко евала браво 😀😀😀😀😀😀😀😀

  Ivan GeorgievIvan Georgievпреди 19 дни
 • наистина изглеждаш по-свеж

  Violeta GeorgievaVioleta Georgievaпреди 19 дни
 • Дани , ти си ми ТОПА

  Vesi GeorgievaVesi Georgievaпреди 19 дни
 • Дани, супер си! Какъв ти е тренировъчния сплит?

  Iliyana MichevskaIliyana Michevskaпреди 19 дни
 • Приложението все още не работи с App Gallery на Huawei 😔

  SNikollaewaSNikollaewaпреди 19 дни
 • Dai edin suvet za mastorbaciqta

  Jiwko RumenowJiwko Rumenowпреди 19 дни
 • Дани... Лично аз мисля, че има огромна разлика! Косата ти изглежда страхотно! Може би защото си имал очаквания и после затова си разочарован... Съпер си !!! И моят баща е плешив и моят съпруг е плешив... здраве да е... обичам си ги такива каквито са ;)

  IliAna G. Gerenska- GoshevaIliAna G. Gerenska- Goshevaпреди 19 дни
 • Какво стана с ДДС подкаст

  Кристофър СтояновКристофър Стояновпреди 19 дни
 • А защо спрахте DDS,беше забавно...?!😊😊😊

  Ася ЯневаАся Яневапреди 19 дни
 • Можеш да се изкефиш 😉, защото видеото бе много интересно

  Emo JulianovEmo Julianovпреди 20 дни
 • Zdrabey mozesh li da mi dadesh poveche info za prisazdaneto na kosata i kak da se svurja s teb ,blagodarq.

  Kalin DaychevKalin Daychevпреди 20 дни
 • Дани видях много хейт и убиди към теб по темата. Не им обръщай внимание. Най важно е какъв човек си. Няма нищо лошо в това да искаш да подобриш себе си и да не се страхуваш да го кажеш и покажеш. Продължавай да си така забавен и позитивен.

  Деница ДимитроваДеница Димитровапреди 20 дни
 • Дани , човече не те бях гледал от декември месец , приличаш на някой юноша ( в добрия смисъл ) Продължавай!!

  Djimi DjimiDjimi Djimiпреди 20 дни
 • Дани, поздравявам те за новото ти аз, или по-точно за пробуденото такова! √ Не всеки съумява да се вгледа в себе си, да се вслуша и направи изводите - а и да бъде честен пред камерата, пред нас - твоите фенове!√ Така, относно косата - тя ти е супер, много мъже имат много коса, а под нея - куха лейка, тъпи и със самочувствие. (А и липсата на коса, ранната плешивост може да се дължат на ген, на високо съдържание на тестостерон, някои пък казват, че се дължи на повече мастурбация), но едно е сигурно: Дани, ти имаш чар, интелект и прекрасно чувство за хумор! Говориш за нещата открито и без притеснения. Верен и всеотден съпруг, страхотен баща, НАШИЯТ, ЛУДИЯТ РЕПОРТЕР и влогър - човекът, който умее да създава достатъчно информативно, полезно и забавно съдържание. Това е моето мнение - бъди си ти, човекът с висок тонус, с нов и интересен бизнес, с желание за самоусъвършенстване и нестихващо развитие! Бъди здрав! Благодаря ти за това споделяне! :)))

  Vanya SashevaVanya Sashevaпреди 20 дни
 • Като не се харесваш пробвай пак с присаждането при друг доктор. Имам позната в Турция , която работи в такава клиника и наистина резултата от човек до човек се различава и при някои се налага повторно и така :) успех

  Erol ZakirovErol Zakirovпреди 20 дни
 • ❤️

  Aleksandra ArabadjievaAleksandra Arabadjievaпреди 20 дни
 • Дани, привет! Явно съм изпуснала момента с корекцията в разстоянието между зъбите.Как го постигна? Може би предстои видео? Мерси! :)

  Juliana AntovaJuliana Antovaпреди 20 дни
 • Аз мисля,че трябва само да си изравниш зъбите,за по-хубава усмивка,иначе всичко друго ти е наред и си хубав атлетичен ,висок,елегантен,умен и всеотдаен мъж!,👌👍❤️А относно косата,казах ти да дойдеш в Холандия да си присадиш.Същата клиника има клон и в Турция,но са много големи специалисти.Тук в Холандия всички футболисти и телевизионни звезди си присадиха при тях коса! Тук е същата цена!Ако се решиш лично ще те заведа в клиниката!

  Albena6677Albena6677преди 20 дни
 • Поговори за мастурбацията

  noT pRonoT pRoпреди 20 дни
  • Това си е добра тема ;))

   Mama Model & Ludia ReporterMama Model & Ludia Reporterпреди 20 дни
 • От химията ли са ти се оформили женски гърди?

  Maria MihaylovaMaria Mihaylovaпреди 20 дни
  • Не, от гравитацията :(

   Mama Model & Ludia ReporterMama Model & Ludia Reporterпреди 20 дни
 • ти мръдна ли е жена? Ще даде 20к , щото оплешевял малко на 40 години , вместо да ги даде на детето си .....

  14Bulgaria8814Bulgaria88преди 20 дни
  • нищо, тя Алекс им купува апаратемнти на децата, той ще им дава косми :D

   Maria MihaylovaMaria Mihaylovaпреди 20 дни
 • Трябва ми калипер за приложението 😁 прати ми твоя ако може ако изобщо прочетеш коментари де мерси предварително 😀😬😀🙄

  Stamen MihaylovStamen Mihaylovпреди 20 дни
  • @Mama Model & Ludia Reporter Ок Благодаря за отговора ще пробвам :)

   Stamen MihaylovStamen Mihaylovпреди 20 дни
  • Има сайтове, където вкарваш определени показатели, които можеш да измериш с шивашки метър и пак показва приблизително :))

   Mama Model & Ludia ReporterMama Model & Ludia Reporterпреди 20 дни
 • Евала Дани! ❤️ 😀 ❤️

  Николай ТошковНиколай Тошковпреди 20 дни
  • Евала, мойка

   Mama Model & Ludia ReporterMama Model & Ludia Reporterпреди 20 дни
 • Каква е причината за спиране на ДДС подкаст нищо не казвате.

  ttony #Dttony #Dпреди 20 дни
  • Вече не е от значение това, важното е, че всички сме продължили напред :))

   Mama Model & Ludia ReporterMama Model & Ludia Reporterпреди 20 дни
 • Мога да ти направя перука от малкия ми приятел Методий - цяло афро мога да ти дам :)

  TorlakeeTorlakeeпреди 20 дни
  • @Mama Model & Ludia Reporter :) Просто шегичка, хлапе, надявам се да не съм те засегнал!

   TorlakeeTorlakeeпреди 20 дни
  • Супер, може и ямурлук да ми направиш

   Mama Model & Ludia ReporterMama Model & Ludia Reporterпреди 20 дни
 • Дани, направи видео за всички добавки които пиеш.

  svenbgsvenbgпреди 20 дни
  • @Mama Model & Ludia Reporter може да го направиш по схемата на приемена която ползваш и с информация за какво точно помагат

   svenbgsvenbgпреди 17 дни
  • @Mama Model & Ludia Reporter супер, ще чакам 💪🏻🤝

   svenbgsvenbgпреди 17 дни
  • Ще направя такова, мерси за идеята :))

   Mama Model & Ludia ReporterMama Model & Ludia Reporterпреди 20 дни
BGworld